top of page

Developerský projekt Zahrady Herink začíná s předprodejem!


Výroba webových stránek pro developerský projekt Zahrady Herink

Naši stálí zákazníci, italská developerská společnost PB Costruzioni, nás opět oslovili s novým požadavkem a to sice s výrobou nových webových stránek pro nově vzniklý developerský projekt na okraji Prahy, blízko Čestlic. Výjimečný projekt si žádá výjimečný a originální webdesign. Proto se developer obrátil na naši agenturu!

Nové webové stránky prezentují základní informace o projektu a jeho standardech, o možnosti financování bydlení, a nabízejí uživateli orientaci v lokalitě a představě investora. Webové stránky obsahují různé interaktivní prvky, jako ceníkové tabulky, s možností okamžitých úprav zaměstnanci kanceláře. Webové stránky zahrnují vizualizace projektu, FAQ sekci, základní projektovou dokumentaci a dokumentaci o použitých standardech. Web bylo nutné propojit se stávajícím brandem developera, jeho stránkami a dalšími projekty a bylo nutné zajistit SEO optimalizaci.

Výroba webových stránek se neobešla bez standardních služeb, které dodáváme běžně ke každým stránkám:

- mailer, newsletter, automatizace sociálních sítí, zapojení do systému zpětných odkazů Gladio marketing, SEO&SOCIAL marketing, zpětné odkazy, mobilní verze, optimalizace, Google Analytics analýzy, meta tagy vč. ověření u Google, Yandex, Bing, Yahoo atd.

....projekt byl časově velice náročný ačkoliv není nijak obsáhlý, ale výsledek se nakonec dostavil :)

Investor již zahájil předprodej rodinných domů, takže pokud patříte mezi vyznavače italského designu, je co kupovat!

Rádi byste zviditelnili i váš projekt? Nebo pouze toužíte po zbrusu nových stránkách pro vaši developerskou či realitní kancelář? Neváhejte nás kontaktovat!

Doporučený článek
Poslední příspěvky
bottom of page